68 Φαρμακοποιοί των ΦΣ Καρδίτσας και Τρικάλων παρακολούθησαν το διαδικτυακό σεμινάριο για τον εμβολιασμό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τρίτο κατά σειρά, για το 2021,  διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Εμβολιασμοί ενηλίκων – Ασφάλεια & Αποτελεσματικότητα Εμβολίων – Αντιμετωπίζοντας την Εμβολιοφοβία στο Φαρμακείο».

68  Φαρμακοποιοί από τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Καρδίτσας και Τρικάλων παρακολούθησαν ζωντανά το σεμινάριο το οποίο εντάσσεται στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ για το 2020- 2021 , και στο οποίο εκπαιδευτής είναι κ. Διαμαντής Κλημεντίδης, φαρμακοποιός, MSc in Clinical Pharmacy.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Απόστολος Βαλτάς, ο πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ, κ. Σεραφείμ Ζήκας, ο πρόεδρος του Φ.Σ. Καρδίτσας, κ. Δημήτριος Γαγάτσης, και ο πρόεδρος του Φ.Σ. Τρικάλων, κ. Δημήτριος Αναστασίου.

Το σεμινάριο είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες που έχουν επιβληθεί από την πανδημία του covid-19, με τους συμμετέχοντες να έχουν την δυνατότητα ενεργής συμμετοχής με υποβολή ερωτήσεων είτε προφορικά είτε γραπτά.

Οι συμμετέχοντες με τη ολοκλήρωση του σεμιναρίου , το οποίο αποτελείται από 2 μέρη, μοριοδοτούνται με 2 μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ και πιστοποιούνται με την συμπλήρωση ερωτηματολογίου, το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη τους με το τέλος του σεμιναρίου.