Στη Θεσσαλία το 3ο Σεμινάριο για τα Φορολογικά από τον ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ

   

 

 

Αθήνα 28.03.2022

Συνεχίζει αύριο στη Θεσσαλία το 3ο Σεμινάριο για τα φορολογικά μετά την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Η αναγκαιότητα για την επιμόρφωση των φαρμακοποιών  προκύπτει από τις νέες συνθήκες στις οποίες εργάζονται μέσα σε αυτήν την πανδημία, και της προσαρμογής τους σε αυτές . Ο φαρμακοποιός, λοιπόν, παράλληλα με την ανάγκη να ανταποκριθεί στα επιστημονικά του καθήκοντα, οφείλει να κατανοεί το πλαίσιο λειτουργίας, να εναρμονίζεται στα ισχύοντα οικονομικά πρότυπα, να συμμορφώνεται στις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις σε ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με γνώμονα τα παραπάνω και σκοπό την ενίσχυση των γνώσεων των φαρμακοποιών και σε θέματα φορολογικής διαχείρισης του φαρμακείου, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ διοργανώνουν άλλον έναν κύκλο 3ωρων διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα «Φορολογική λειτουργία φαρμακείου – Ορθές πρακτικές στην άσκηση δραστηριοτήτων – Φορολογικοί Έλεγχοι», που διεξάγονται ανά Περιφέρεια σε συνεργασία με τους τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους και εισηγητή τον φοροτεχνικό και συγγραφέα λογιστικών-φορολογικών βιβλίων κ. Γιώργο Κορομηλά.

Τρίτος σταθμός των σεμιναρίων στη Θεσσαλία, για τα μέλη των Φ. Σ. Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων, σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ μέσω της ειδικής πλατφόρμας του ΙΔΕΕΑΦ, την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022, στις 17:00.

Τα σεμινάρια θα συνεχισθούν και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας για όλους τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους.