Στη Λαμία στις 2 Απριλίου το 2ο σεμινάριο χρηματοοικονομικής διαχείρισης φαρμακείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγάλο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ για το 2023, με δια ζώσης σεμινάρια για Φαρμακευτικούς Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα, υπό την ευθύνη και  εποπτεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Στο πλαίσιο του νέου κύκλου εκπαιδευτικού προγράμματος, που αφορά στη χρηματοοικονομική διαχείριση φαρμακείου, και μετά την επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου στην Ξάνθη, θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία το δεύτερο σεμινάριο, την Κυριακή 2 Απριλίου σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εύβοιας, Θήβας, Λιβαδειάς, Φθιώτιδας & Φωκίδας.

Εισηγητής του σεμιναρίου με κεντρικό τίτλο  «Εφαρμοσμένα χρηματοοικονομικά φαρμακείου-από την θεωρία στη πράξη» είναι και πάλι ο κ. Αλέξανδρος Δεληκούρας, σύμβουλος επιχειρήσεων, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη και στη συμβουλευτική λειτουργίας φαρμακείων.

Η απόφαση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των χρηματοοικονομικών φαρμακείου βασίστηκε στην ανάγκη εκπαίδευσης του φαρμακοποιού σε θέματα σύγχρονης επιχειρηματικής λειτουργίας του φαρμακείου, τα οποία δεν τα έχει διδαχθεί στη διάρκεια των σπουδών του, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της κερδοφορίας, την αποτελεσματικότερη διαχείριση των εμπορευμάτων, την στοχευμένη τιμολόγηση των προϊόντων και την επιλογή κατάλληλης εμπορικής στρατηγικής για το φαρμακείο. (Πληροφορίες και πρόγραμμα: www.ideeaf.gr/xrimatooikonomika)