ΠΦΣ : Στηλιτεύουμε την παραπληροφόρηση

Αθήνα 9.2.2107

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι αλήθεια ότι το Ασφαλιστικό αποτελεί ένα μείζον θέμα για τους ελεύθερους  επαγγελματίες αλλά και τους Φαρμακοποιούς που δηλώνουν όλα τα εισοδήματά τους. Γι αυτό εξάλλου και ο ΠΦΣ κίνησε πρώτος τις διαδικασίες προσφυγής κατά του Ασφαλιστικού και έχει επανειλημμένα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Τάσο Πετρόπουλο.

Παρά τις διαφορές μας δεν μπορούμε να μην στηλιτεύσουμε την παραπληροφόρηση που αφορούσε την μετάβαση του Υφυπουργού στην παρουσίαση του Προγράμματος TAKE CARE από τα Φαρμακεία προς τους ασθενείς.

Ο κ. Πετρόπουλος παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του – σε αντίθεση με συναδέλφους του – που θα έπρεπε λόγω αρμοδιότητος να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή του ΠΦΣ  και αποχώρησε διακριτικά.

Τα περί “πεσίματος φαρμακοποιών και δημοσιογράφων” και όλα τα υπόλοιπα που έχουν γραφεί από συγκεκριμένα κέντρα αποτελούν τουλάχιστον ανακρίβειες.

Διαφωνούμε με το Ασφαλιστικό. Διαφωνούμε με τον Υπουργό, αλλά και διαψεύδουμε ως κακόβουλα τα γραφόμενα για την παρουσία του Υπουργού στην εκδήλωση του ΠΦΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ