Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα “Υδατογενείς λοιμώξεις & Δημόσια Υγεία” την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00

Αθήνα,  19 Σεπτεμβρίου 2023

Αριθμ. Πρωτ. 3925

Θέμα: «Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Υδατογενείς λοιμώξεις & Δημόσια Υγεία» την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00»

Προς : Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η θεομηνία Daniel άφησε πίσω τις ανυπολόγιστες υλικές και περιβαλλοντικές καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, οι οποίες ελλοχεύουν σημαντικούς κίνδυνους για την Δημόσια Υγεία. Το ΙΔΕΕΑΦ και το Κέντρο Εκπαίδευσης & Υπηρεσιών Υγείας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών ΑΡΕΤΑΙΟΣ, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου  και της ΟΣΦΕ,  διοργανώνουν την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Υδατογενείς λοιμώξεις & Δημόσια Υγεία»,  με στόχο την ενίσχυση των γνώσεων όλων των συναδέλφων για την αντιμετώπιση των απειλών κατά της Δημόσιας Υγείας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται με την επιστημονική ευθύνη του Εργαστηρίου Υγιεινής και Προστασίας Περιβάλλοντος του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι επιπτώσεις στη Δημόσια Υγεία λόγω Φυσικών Καταστροφών, τα νοσήματα υδατογενούς προέλευσης που μπορούν να εμφανιστούν, μέτρα προφύλαξης που πρέπει να ληφθούν για την αντιμετώπιση πιθανών υδατογενών λοιμώξεων  καθώς και η συνεισφορά του φαρμακοποιού στις φυσικές αυτές καταστροφές.

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής (https://events.confio.gr/idatogeneis-limokseis/ ).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο σεμινάριο αυτό που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις μας και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ρόλο μας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδας Υγείας.

Με Εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                        ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ