Για 10η συνεχή χρονιά, ΙΔΕΕΑΦ και ΠΦΣ υλοποιούν το πρόγραμμα των webinars- Την Τετάρτη 16 Μαρτίου το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο

Σε ζωντανή μετάδοση το πρώτο από τα webinars 2022, την Τετάρτη 16 Μαρτίου

 

Για 10η συνεχή χρονιά, το ΙΔΕΕΑΦ και ο ΠΦΣ υλοποιούν το πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων για φαρμακοποιούς (webinars), μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας www.ideeaf.gr.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια αυτά, αποτελούν το πιο μαζικό και επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για φαρμακοποιούς, με εγγεγραμμένα μέλη που ξεπερνούν τα 11.000, ενώ το κάθε σεμινάριο παρακολουθούν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 3.000 μοναδικοί χρήστες.

Φέτος προγραμματίζονται 20 σεμινάρια, για το χρονικό διάστημα Μάρτιος-Νοέμβριος 2022, με ενδιαφέρουσα θεματολογία, κατανεμημένη σε 4 ενότητες:

  • Πρόληψη & φαρμακείο
  • Διαχείριση ασθενών με χρόνια προβλήματα
  • Περιποίηση δέρματος
  • Λειτουργία φαρμακείου

Κάθε σεμινάριο μοριοδιοτείται με 1 μόριο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης από το ΙΔΕΕΑΦ.

Το εναρκτήριο σεμινάριο θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 16 Μαρτίου, στις 15:00, με θέμα «Μικροβίωμα και Ακμή. Δερματολογική πρακτική και αντιμετώπιση. Ο ρόλος των Δερμοκαλλυντικών» και ομιλητές τους κ.κ.:

– Αλέξανδρο Κατούλη, Καθηγητή Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, Διευθυντή Β’ Κλινικής Αφροδισίων & Δερματικών Νόσων, Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

– Τόλη Γιακουμάκη, Επιστημονικό Διευθυντή L’Oreal Cosmetique Active Hellas